Amerikkalainen sisäpelaaja Biisoneihin

Joukkueenjohtaja Heikki Perhon citymaasturi lähtee sunnuntaina aamupäivällä kohti Vantaan lentoasemaa tarkoituksenaan napata Biisoneiden uusi amerikkalaisvahvistus mukaville penkeille ja kohti Loimaata.

-”Amerikkalaispelaajan nimi on Josh Caldwell ja hän on kuulemma todella mukava kaveri” kommentoi Perho matkan alkuvaiheessa Pellilän kohdalla.
-”Joo, urheilullinen ja monipuolinen iso pelaaja. William Penn-yliopiston kasvatti, joka pelasi viime kaudella Italian Serie C:ssä.” komppaa päävalmentaja Arttu Mannelin kartturin paikalta ja jatkaa.
-”Josh on 25-vuotias ja 203-senttinen pelimies ja pystyy pelaamaan useampaa pelipaikkaa, mutta meillä tulee pelaamaan 4- ja 5-paikkoja. Saadaan näillä näkymin mies heti tositoimiin keskiviikon harjoituspelissä.”

Matkan edistyessä ja lentokentän lähestyessä puhe kääntyy herra Caldwellin eksoottiseen kesäliigasarjaan Palestiinassa.
-”Ainakin mies on kunnossa, kun on koko kesän pelannut” toteaa joukkueenjohtaja Perho hymyillen leveästi tyylikkäiden ajolasiensa alta.

Caldwellin kone on ajoissa paikalla ja esiteltyjen jälkeen kolmikko kurvaa kohti Loimaata täydellisen hiljaisuuden vallitessa koko puolentoista tunnin matkan ajan.

Tervetuloa Loimaalle Josh!

2017-08-27T18:45:49+00:00 28.8.2017|Ajankohtaista|