Bisons matkaa Helsinkiin NMKY:n vieraaksi

Tulevana sunnuntaina kello 17.30. Bisons pelaa kauden toisen vierasottelunsa, kun Middlehill Cruisersin bussi suuntaa kohti Helsingin Urheilutaloa, aina niin rakkaan Helsingin Namikan vieraaksi. Bisonsin ja Namikan kiivaat kamppailut jatkuvat nyt neljättä vuotta, ja parhaiten on varmasti monelle jäänyt mieleen kauden 2017-18 divari B:n finaalisarja näiden kahden joukkueen välillä.

Sunnuntain kotijoukkue NMKY on aloittanut kautensa yskähdellen. Viime kausilta tutun päävalmentajan, Timo Saukkolan ryhmä on pelannut kaksi ottelua, joista tuloksena tappiot molemmista peleistä. Sunnuntain peli on Namikan kauden ensimmäinen kotiottelu, joten näyttöhaluja joukkueelta ei ainakaan pitäisi puuttua. Joukkueen runko pysyi viime kaudesta hyvin samanlaisena. Helsinki Seagullsissakin minuutteja tavoittelevat Sami Tahvanainen, Sakari Laakso, Erik Waxlax sekä Samuli Mäkelä, muodostavat joukkueelle hyvän pohjan, jonka päälle rakentaa. Kun edelliseen nelikkoon lisätään vielä divarijyrä Arsene Towa, on Namika aina valmis haastamaan jokaisen joukkueen tässä sarjassa.

Bisonsin lähtökohdat otteluun ovat hieman suotuisammat kuin helsinkiläisillä. Punanuttujen voitettua kauden kahdesta ensimmäisestä ottelusta molemmat, ja vielä selkeähköllä erolla, on Darko Mihajlovic voinut olla luottavaisin mielin myös kauden kolmannen pelin alla. Joukkue on tällä hetkellä täysin terve, mikä on Bisonsille harvinaista viime kausilta. Ulkomaalais-valinnat ovat ainakin toistaiseksi näyttäneet osuvan kohdalleen, kun Jalen Canty sekä Alexandros Spyridonidis ovat pelanneet tähän saakka erinomaista koripalloa koko joukkueen tavoin. Kokeneet Vesa Heinonen sekä Matt Gibson (C) tuovat joukkueeseen henkistä johtajuutta, jonka seurauksena myös nuoremmat pelaajat ovat saaneet hyvällä itseluottamuksella pelata läpi alkukauden. Käytännössä jokainen joukkueen pelaaja on saanut vähintään 10min peliaikaa per ottelu, joka kertoo siitä, että päävalmentaja Mihajlovic luottaa myös nuoriin pelaajiin vastuunkantajina.

Kaiken kaikkiaan sunnuntain kamppailusta on odotettavissa jälleen kerran hyvää divarikorista, joten jos et paikan päälle lähde peliä seuraamaan, viritäthän itsesi Ruutu+:n taajuuksille kello 17.30 alkaen seuraamaan, nappaako Bisons kauden kolmannen voittonsa kolmesta ottelusta.

2020-10-30T11:38:54+00:00 30.10.2020|Ajankohtaista|