Bisons matkustaa ToPo:n vieraaksi

Lauantaina 16.1. kello 18 pelataan Munkkiniemen Yhteiskoululla mielenkiintoinen 1. divisioona A:n kamppailu, kun sarjakärki Bisons matkustaa sarjanelosen, ToPo:n vieraaksi.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Loimaan Liikuntahallilla lokakuussa oli Bisons parempi lukemin 91-72. Tuossa ottelussa Bisonsin kapteeni, Matt Gibson nousi ottelun hahmoksi, säkittäessään 26 pistettä ja tarjoillen 4 koriin johtanutta syöttöä. Tämän sunnuntain kohtaamiseen Bisons joutuu kuitenkin ilman kapteeniaan, Gibsonin kärsiessä lievästä alaraajavammasta, mikä pitää hänet sivussa vielä parisen viikkoa. Pallollinen vastuu kohdistuukin Bisonsissa entistä vahvemmin Vesa Heinosen, sekä Alexis Spyridonidiksen harteille Gibsonin seuratessa ottelua sivusta.

Täysin vajaamiehisenä Bisons ei kuitenkaan joudu lähtemään sunnuntain kamppailuun, sillä joulukuun sivussa ollut Rasmus Marttinen palaa parketille. Myös Bisonsin uusin amerikkalais-vahvistus, Freddie McSwain jr. debytoi lauantain kamppailussa. Kun Aulasuo ja Repo palvelevat isänmaata, on Biisoneilla käytössään vain kahdeksan miehen rotaatio. Virhevaikeuksiin ei siis ole varaa.

Lauantain kotijoukkue, Torpan Pojat, on niin ikään vahvistunut sitten viime kohtaamisen. Viimeksi noin kaksi vuotta sitten parketilla nähty Mikael Sandberg vahvistaa tähti-paitoja ainakin loppukauden verran. Sandberg ei kuitenkaan pelannut ToPo:n edellisessä ottelussa HBA:ta vastaan, ja nähtäväksi jää, pelaako mies Bisonsiakaan vastaan. ToPo kärsi edellisessä ottelussa kauden tähän mennessä toisen tappionsa, kun HBA oli parempi lukemin 91-76. ToPo tulee siis varmasti sisuuntuneena Bisonsin kimppuun, ja ottelusta on tulossa mielenkiintoinen vääntö sarjapisteistä.

Ottelun näkee suorana Ruutu+ -palvelussa, sunnuntaina 16.1. kello 18 alkaen.

2021-01-15T18:16:22+00:00 15.1.2021|Ajankohtaista|