Bisons murskasi Hongan – syyskausi ottelua vaille valmis

Lauantaina Loimaan Liikuntahallilla tyhjille katsomoille pelattu Miesten 1. divisioona A:n runkosarjaottelu LoKoKo Bisons – Tapiolan Honka ei noussut klassikoiden tasolle, kotijoukkueen voittaessa pelin selvin numeroin 101 – 71.

Koko ottelu oli Bisonsin näytöstyylistä pelaamista, josta fanit saivat nauttia kotisohvilta käsin koronarajoitusten vuoksi. Bisons aloitti ottelun tuttuun tyyliin vahvasti, eikä ottelun voittajasta ollut epäselvyyttä ensimmäisen viiden minuutin jälkeen. Bisons hallitsi ottelua molemmissa päissä kenttää, ja etenkin iloinen hyökkäyspeli oli raikasta katseltavaa parin edellisen kotiottelun ollessa tahmeampia.

Ottelun hahmoksi nousi tuttu mies, Bisonsin amerikkalais-sentteri Jalen Canty. Mies hallitsi kentän molempia päätyjä miten tahtoi, ja takoi taululle huimat lukemat, 35 pistettä, 10 levypalloa ja 2 torjuntaa. Mies ei heittänyt pelissä yhtäkään pelitilanneheittoa ohi, ja kun herra naulasi vielä sekä kauden, että uransa ensimmäisen kolmen pisteen heiton, oli hyväntuulisen amerikkalaisen hymy herkässä pelin jälkeen.

Hongan peli ei ottanut onkeensa missään vaiheessa. Joukkueen ykkös-pelintekijän, Ville Wuorenjuuren ollessa sivussa, ei vierailijoiden hyökkäys saanut Bisonsin aggressiivista puolustusta vastaan luotua tarpeeksi laadukkaita heittopaikkoja, ja kotijoukkueen hallitessa levypallopeliä, ei Honka saanut toisia mahdollisuuksia hyökkäyspäässä juurikaan.

Kotijoukkueen muita onnistujia olivat muun muassa Vesa Heinonen (17p/7s/3r) sekä joukkueen Kapteeni Matt Gibson (14p/7s/5r). Nuorten pelaajien Eemeli Hollon sekä Elmeri Aulasuon onnistumiset lämmittivät varmasti etäfanien mieltä, herrojen pelatessa itsevarmasti hyökkäyspäässä, sekä kovalla asenteella puolustuksessa.

Bisons on pelannut koko syyskauden ilman ainuttakaan tappiota. Joukkue on itseoikeutetusti sarjataulukon kärjessä, kun syyskautta on pelaamatta yksi ottelu. Bisonsin viimeinen ottelu ennen joulutaukoa on ensi sunnuntaina, 20.12. kello 17.00. kun joukkue matkustaa Kouvolaan ikoniselle Mansikka-ahon liikuntahallille, jossa vastaan asettuu Korikouvot.

2020-12-14T12:17:03+00:00 14.12.2020|Ajankohtaista|