Bisonsilla edessä huipputärkeät viikot, seuraavaksi vastassa PeU-Basket

Kun M1DB:n runkosarjaa on pelaamatta kahdeksan kierrosta, jännitys runkosarjan voittajasta tiivistyy varsinkin seuraavan parin viikon aikana huippuunsa. Bisons jakaa tasapistein runkosarjan ykköspaikan Munkkiniemen Kisapoikien kanssa ja takana vaanivat Helsingin NMKY sekä PeU-Basket muutaman tappion enemmän kärsineenä.

PeU-Basket on nimenomaan sarjan ainoa joukkue, joka on kyennyt Bisonsin tällä kaudella voittamaan. Lokakuussa Perniössä pelatussa ottelussa PeU oli parempi lukemin 93-79. Sunnuntaina Bisons hakee revanssia joukkueiden iskiessä jälleen yhteen Loimaan Liikuntahallissa, klo 17.00 alkavassa ottelussa. Perniön ehdottomasti tärkein pelaaja on kanadalainen laituri Kashrell Lawrence, joka on sarjan pistetilaston kolmonen ja sekä sarjan levypalloykkönen. Toinen ennakkoon mainittava pelaaja on Samu Kaaresvirta, jolla on takanaan lähes 600 ottelua Korisliigassa. Huhujen mukaan PeU-faneja olisi saapumassa Loimaalle, joten nyt jos koskaan kotiyleisön äänekäs tuki olisi enemmän kun tarpeen!

Voittamalla Perniön Bisons jättäisi itselleen hyvät lähtökohdat seuraavan viikon sunnuntaille, kun loimaalaiset matkaavat MuKin kotikentälle taistelemaan runkosarjan voitosta. Pudotuspelit käynnistyvät 14.3 ja finaalien voittaja nousee 1A-divisioonaan.

Ottelu Bisons-PeU-Basket sunnuntaina 21.1. Loimaan Liikuntahallilla klo 17 alkaen.

2018-01-20T19:25:44+00:00 20.1.2018|Ajankohtaista|