Bisonsin kokoonpano valmis, Alexis Hannula tuo voimaa korinaluskahinoihin ja Hannu Lammela valmennukseen

Valtakunnalliseen IB-divisioonakauteen valmistautuva Lokoko Bisons on tehnyt yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen Alexis Hannulan kanssa. Lisäksi joukkueen valmennus on vahvistunut loimaalaiskasvo Hannu Lammelalla.

21-vuotias ja 194-senttinen Hannula on Loimaan Korikonkarien kasvatti ja on ollut aktiivisesta pelaamisesta sivussa parin kauden ajan loukkaantumisten sekä asepalveluksen suorittamisen vuoksi.
Tulevalla kaudella Hannulan odotetaan kasvavan vastuun myötä lyövän läpi aikuisten sarjoissa.

Harjoituskaudella joukkueen mukana treenanneet ja harjoitusotteluissa miehekkäitä esityksiä esittäneet junioripelaajat Lokoko-kasvatit Elmeri Aulasuo, Joona Mäkilä, Johannes Tynkkynen, Eemeli Hollo sekä Saku Repo ovat otteillaan vakuuttaneet joukkueen valmennuksen ja ansainneet paikan joukkueen kokoonpanossa.
Valitettava rivien harveneminenkin koettiin aivan kauden alla, kun pelaajasopimus Konsta Seppälän kanssa jouduttiin purkamaan, pelaajan halutessa keskittyä asepalveluksen suorittamiseen.

Koriskauden kolkuttaessa ovella Biisoneilla on nyt pelaajasopimukset edellä mainittujen lisäksi Joshua Calwellin, Petteri Ruutiaisen, Sebastian Bookerin, Jani Kivisen, Rasmus Marttisen, Markus Lammelan, Esko Salosen ja Juho-Matti Henttosen kanssa.
Penkin päässä häärii tuttuja kasvoja viime kaudelta, huollosta vastaa Teemu Aro ja joukkueenjohdosta Heikki Perho.

Koriskausi avataan tulevana sunnuntaina kotiottelulla Helsingin NMKY:tä vastaan!

Laajempi kausiennakko on luettavissa myöhemmin tällä viikolla niin Loimaan Lehdestä kuin Bisonsin www-sivuilta!

2017-09-25T10:38:54+00:00 25.9.2017|Ajankohtaista|