Brandon Norfleet liittyy Bisonsin kokoonpanoon

LoKoKo Bisons vahvistaa joukkojaan maaliskuussa alkaviin pudotuspeleihin. Joukkueen kokoonpanoon liittyy Philadelphiassa syntynyt 24-vuotias combo-takamies Brandon Norfleet. 195-senttinen ja 86-kiloinen Norfleet on Indianan yliopiston (Crimson Hawks) kasvatti NCAA II-liigasta. Seniorikaudellaan Norfleet tilastoi 22,8 pistettä, 4,5 levypalloa ja 4,3 syöttöä ottelua kohden. Samalla hänet valittiin konferenssin vuoden pelaajaksi.

Viime kaudella Norfleet aloitti ammattilaisuransa pelaamalla Italian Serie A2:ssa Imolan joukkueessa. Italiassa Norfleet pelasi 17 ottelua 8,3 pisteen, 3 levypallon ja 3,5 syötön keskiarvoilla.

Bisonsin päävalmentaja Arttu Mannelin on uudesta pelaajasta innoissaan:

  • Brandon tulee meillä normaalista poiketen pelaamaan laiturin paikkaa. Hän on todella taitava ja urheilullinen peluri, jolla on kovat henkilökohtaiset ominaisuudet. Hän on juuri sellainen pelaaja, joka hätätapauksessa pystyy voittamaan pelejä yksinään. Nyt tärkeintä hänen kanssaan on kuitenkin päästä samalle kartalle joukkueen kanssa, koska pelaamme tällä hetkellä hyvin yhdessä. Siinä menee varmasti tovi.

Yhdysvalloista tavoitettu Norfleet pitää vahvuutenaan transition-hyökkäystä ja hän rakastaa pelaamista avoimella kentällä. Perjantaina Suomeen saapuva Norfleet odottaa innolla liittymistä joukkueen mukaan:

  • Haluan auttaa joukkuetta voittamaan ja tottakai tavoitteeni on päättää kausi M1DB:n voittojuhliin. Nyt odotan vain joukkueen ja fanien tapaamista, toteaa Norfleet viestissään.

Norfleet saatetaan nähdä joukkueen kokoonpanossa jo lauantaina Jyväskylässä pelattavassa vierasottelussa mikäli pelaajan pelilupa saadaan kuntoon ajoissa.

2018-02-01T09:13:30+00:00 2.2.2018|Ajankohtaista|