De’Sean Parsons liittyy Bisonsin joukkueeseen

LoKoKo Bisons vahvistaa nykyistä joukkuettaan, kun sen kokoonpanoon liittyy yksivuotisella sopimuksella 24-vuotias ja 201-senttinen laituri De’Sean Parsons.

Parsons täyttää Hannes Koskisen jättämää aukkoa 3-4 pelipaikalla. Matt Gibsonin paluu pelikentälle sekä Parsonsin liittyminen joukkueeseen ovat päävalmentaja Arttu Mannelinin mieleen:

  • Tutkailimme pelaajatilannetta koko ajan sen jälkeen kun Hannes Koskinen halusi purkaa sopimuksensa. Haimme miesvajaukseen helpotusta, varsinkin kun Gibson oli alkukierrokset sivussa. Parsons on monipuolinen ja urheilullinen pelaaja. Juuri sellainen pelaaja kun haimmekin. Tämän vuoksi odottaminen kannatti, kertoi Mannelin.

Sacramentosta kotoisin oleva Parsons on Salt Lake Community Collegen kasvatti, josta tie vei Portland Staten yliopistoon. Samasta koulusta on valmistunut myös Loimaalla tunnettu Jeb Ivey. Senior kauden 2016-17 tilastot olivat 14,3 pistettä ja 6,2 levypalloa ottelua kohden.  Valmistumisen jälkeen Parsons halusi vielä jäädä vuodeksi yliopistoon ja suorittaa Master-degreen. Erikoisuutena Parsons löysi itsensä jenkkifutisjoukkueesta, jonne hänet houkutteli paikallinen valmentaja. Urheilullisuutensa vuoksi hän pärjäsi myös itselleen varsin vieraassa lajissa.

Ammattilaisuransa Parsons aloitti Venäjän Superliigassa Uralmash Jekaterinburgin joukkueessa. 12 ottelun tilastot näyttivät 6,3 pistettä ja 4,0 levypalloa. Matka jatkui vielä Armenian pääsarjaan Aragatzin joukkueeseen, jossa mies tilastoi 25,2 pistettä ja 11 levypalloa ottelua kohden. Lisäksi mies juhli sarjan mestaruutta kauden päätteeksi.

Parsons saapui Suomeen keskiviikkona ja mikäli pelilupa saapuu ajoissa, on hän kokoonpanossa sunnuntain kotiottelussa Torpan Poikia vastaan.

 

2019-11-20T17:26:50+00:00 20.11.2019|Ajankohtaista|