GUTZY & BISONS YHTEISTYÖHÖN!

Bisons on tehnyt yhteistyösopimuksen urheilulisäravinnemerkki Gutzyn kanssa.
Gutzyn tuotteet pitävät huolen Biisonilauman energiantarpeesta sekä palautumisen maksimoinnista kesken pitkän kauden. Gutzyn tuotteet ovat Suomen tunnetuimpia urheilulisäravinnetuotteita. Huippulaatu sekä ammattilaisille suunnitellut tuotteet saivat Biisoneiden joukkueenjohtajan Anssi Rämön kiinnostumaan mahdollisesta yhteistyöstä.

-Pitkällä kaudella energiantarve sekä palautuminen korostuvat entisestään.

Olen enemmän kuin tyytyväinen, että saimme yhteistyösopimuksen Gutzyn kanssa.

Joukkueen hyvinvointi pitkällä kaudella on kaikki kaikessa, Rämö korostaa.

-Kun kaksi raudanlujaa omanalansa ammattilaista lyö ”kättä päälle” niin siitä ei voi syntyä kuin hyviä asioita, Rämö hehkuttaa.

Gutzyn kotisivut: www.gutzy.fi
Gutzy sosiaalisessamediassa:
Twitter: @Gutzy9
Facebook: Team Gutzy

Gutzy on suomalainen urheiluravintosarja. Sarjasta löytyvät tuotteet niin tankkaukseen, suorituksen aikana käytettäväksi kuin palautumiseenkin. Tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota vaikuttavien aineiden laatuun, imeytyvyyteen ja toiminnallisuuteen. Valikoimista löytyy tankkausjuomia, energiapatukoita, urheilujuomia, energiageelejä, palautumisjuomia ja palautumispatukoita sekä shakereita ja juomapulloja. Gutzy-tuotteiden laadusta kertoo se, että tuotteita käyttävät useat suomalaiset ammatti- ja huippu-urheilijat, ammattiurheilujoukkueet sekä maajoukkueet.

2016-10-19T12:47:55+00:00 21.8.2015|Ajankohtaista|