Hannes Koskinen uutena nimenä Biisoneihin!

LoKoKo Bisons on solminut kahden vuoden sopimuksen 21-vuotiaan Hannes Koskisen kanssa. 198-senttinen Koskinen on Karkkilan Urheilijoiden kasvatti, joka on kaksi viimeistä kautta edustanut Lahti Basketballia. Ennen siirtoa Lahteen Koskinen nakutti Karkkilan paidassa divari B:ssä 15.3 pisteen keskirvolla. Hänen perässään oli useampikin Korisliiga-joukkue, mutta hän valitsi joukkueekseen Lahden. Lahdessa Koskinen sai vaihtelevasti peliaikaa ja tilastoiksi reilun 11 minuutin keskiarvolla kirjattiin 4.1 pistettä ja 2 levypalloa.

Nuorten maajoukkuerinkiin kuulunut Koskinen on toivottu vahvistus Bisonsin päävalmentaja Arttu Mannelinille:

  • Etsimme hyvää heittäjää ja 3/4 – paikan pelaajaa ja Hannes täytti molemmat kriteerit. Viime kaudella heittopelissämme oli ongelmia ja Koskinen tuo apuja juuri tälle osastolle. Osaamisesta kertoi viime kauden 3 pisteen heittoprosentti 42.1 ja vapaaheittoprosentti 91.7.

Sen sijaan kaksi kautta Loimaalla pelannut Petteri ”Petsku” Ruutiainen ei jatka Loimaalla. Malmin Super-Koriksen kasvattia odottavat uudet haasteet ja Bisons kiittääkin Petskua kuluneesta ajasta Loimaalla ja toivottaa samalla tsemppiä jatkoon!

 

2019-06-14T16:31:06+00:00 14.6.2019|Ajankohtaista|