Henttonen ja Salonen Bisonsin tulevan kauden ensimmäiset sopimuspelaajat

Valtakunnalliseen IB-divisioonaan noussut Lokoko Bisons on solminut ensimmäiset pelaajasopimukset lahtelaislähtöisten Juho-Matti Henttosen ja Esko Salosen kanssa. Sekä Henttosen että Salosen sopimukset ovat 3 vuoden mittaisia.

Juho-Matti Henttonen on loimaalaisyleisölle tuttu reilun vuoden takaa pelaajan pelatessa sekä Biisonien että Forssan Koripoikien kokoonpanossa. 200cm pitkä ja 21-vuotias sentteripelaaja pelasi viime kauden Forssan Koripoikien kokoonpanossa IA-divisioonaa 27 ottelun verran, tehden keskimäärin 8.5 pistettä ja 3.6 levypalloa reilussa 22 minuutissa.

(joukkueenjohtaja Heikki Perho ja Juho-Matti Henttonen)

 

21-vuotias, 185cm pitkä takamies Esko Salonen saapuu Loimaalle Porvoon Tarmosta, jossa mies kirjautti 20 ottelussa 10 pisteen, 3,7 levypallon ja 5.3 syötön tilastomerkinnät. Huomioitavaa on, että Salonen oli 5.3 syötöllään koko IA-divisioonan tilastokärki.

(päävalmentaja Arttu Mannelin ja Esko Salonen)

 

Biisonien tuoreelle päävalmentaja Arttu Mannelinille molemmat pelaajat ovat erittäin tuttuja Mannelinin valmennettua molempia pelaajia jo junnuiässä.

Olen todella iloinen, että Esko ja Juho-Matti halusivat tulla tänne pelaamaan. He uskovat myös meidän pitkään projektiin ja ovat luonnollisesti sen kantavia voimia. Joukkueen rakentaminen on vielä kesken, mutta se on hyvässä vauhdissa Mannelin toteaa.

2017-05-15T08:04:02+00:00 15.5.2017|Ajankohtaista|