Joshua Wilchcombe Bisons-puolustuksen lukoksi

LoKoKo Bisons vahvistaa sisäpelaajaosastoaan solmittuaan kauden mittaisen sopimuksen 24-vuotiaan Joshua Wilchcomben kanssa. Elmontista, New Yorkista kotoisin oleva 203-senttinen Wilchcombe on valmistunut Oklahoma Wesleyan Universitystä ja aloittaa ensimmäisen etappinsa ammattilaisena Loimaalla. NAIA-yliopistosarjaa pelannut OKWU pelasi siis samaa sarjaa kuin viime kaudella Bisonsia edustanut Marcus White. White oli yksi Divari A:n kovimpia vahvistuksia, joten samaa potentiaalia voidaan odottaa myös uudesta vahvistuksesta.

Josh oli konferenssinsa vuoden puolustuspelaaja ja valittiin myös ykkösviisikkoon. Hän sai myös All-American valinnan sarjassaan sekä selvitti tiensä All Star-otteluun. Tilastoriviin viime kauden päätteeksi hänelle merkittiin 13.1 pistettä ja 9.5 levypalloa. Torjuntoja kertyi 1.6 ottelua kohden.

Hän on urheilullinen ja energinen iso pelaaja. Toivottavasti hän omaksuu mahdollisimman nopeasti FIBA-koripalloilun saloja ja sopeutuisi myös joukkueeseen. Rookie on aina pieni riski, mutta olen innoissani uudesta pelaajasta, paljasti päävalmentaja Arttu Mannelin.

2019-08-07T19:55:52+00:00 7.8.2019|Ajankohtaista|