Kausikorttimyynti alkaa!

Tervehdys kaikki Biisonifanit! On aika aloittaa tulevaan kauteen valmistautuminen perinteisesti kausikorttien hankinnalla. Tulevan koriskauden kausikortit tulevat myyntiin maanantaina 20.7.

Kuten ennenkin on nykyisillä kausikortin omistajilla viikko aikaa varata oma vakiopaikkansa katsomosta. Jos tätä varausmahdollisuutta ei halua käyttää, siirtyy paikka viikon kuluttua myynnin alkamisesta eli 27.7. yleiseen myyntiin.

Tänä vuonna kausikorttien hinnat ovat viime vuotta edullisemmat. Tähän päädyttiin siksi, että Korisliigan runkosarjan pelimäärä väheni kahdestakymmenestä kahdeksaantoista. Fanikatsomon numeroimattoman kausikortin hinta on 220 euroa ja pääkatsomon numeroidun vakiopaikan saa puolestaan 320 eurolla.

Kausikortissa on tulevalla kaudella myös uusi etu. Sillä pääsee nimittäin seuraamaan FoKoPo:n pelejä Forssaan vain 5 €:n hintaan. Loimaalaisittain mielenkiintoiseksi nämä pelit tekee se, että FoKoPo:n riveissä pelaa osittain myös Bisonsissa pelaavia junioripelaajia.

Tervetuloa siis Fanishopiin kausikorttiostoksille maanantaina 20.7. klo 9.00 alkaen!

HUOM! Kyseisenä päivänä aletaan myydä mahdollisesti jotain muutakin mielenkiintoista, jonka vuoksi kannattaa Fanishopissa poiketa muutenkin… Pysykää kanavalla…

LGB!

2015-07-27T09:36:45+00:00 13.7.2015|Ajankohtaista|