Mikko Jämsä täydentää Bisonsin kokoonpanon

LoKoKo Bisons reagoi pelaajatilanteeseen vielä siirtorajan kynnyksellä. Aubrey Colemanin käytettyä ulkomaanoptionsa Bisons jäi hankalaan tilanteeseen. Loukkaantumisten ja Markus Lammelan asepalveluksen vuoksi harjoitteleva ja pelaava kokoonpano on ollut kapea. Bisons oli kuitenkin valmistautunut Colemanin mahdolliseen siirtoon ja niinpä Mikko Jämsän kanssa oli jo valmiiksi neuvoteltu mahdollisesta loppukauden pestistä.

Jämsä on 26-vuotias Hyvinkään Pontevan kasvatti. 177-senttinen takamiehen paikalla viihtyvä Jämsä on tuttu nimi nuorisomaajoukkueiden U16 ja U18 rosterista. Myöhemmin Jämsä on pelannut Divari B:tä Hyvinkään paidassa, Divari A:ta ToPon ja Seagullsin paidassa. Kaudella 2014-15 Jämsä pelasi 10:ssä ottelussa Korisliigaa Helsinki Seagullsin paidassa (mm. 3 ottelua Bisonsia vastaan). Viime kaudella Jämsä kuului Lahti Basketballin kokoonpanoon.

  • Mikko on taitava takamies. Hän on hyvä heittäjä, mutta pystyy kuitenkin myös luomaan peliä. Hän tuo joukkueeseen juuri siihen kaivattavia asioita. Saamme Esko Saloselle ja Emil Hannulalle lisäapua takakentälle. Hän pelasi viime kaudella Ville Karvosen seurakaverina Lahdessa, joten ainakin yksi yhdistävä tekijä kokoonpanostamme jo löytyy, kommentoi päävalmentaja Arttu Mannelin.

Jämsä saapuu Loimaalle tiistaina ja aloittaa treenit joukkueen kanssa. Kokoonpanossa Jämsä on sunnuntain kotiottelussa Korikouvoja vastaan.

 

2019-03-05T20:04:38+00:00 5.3.2019|Ajankohtaista|