Omat kasvatit jatkavat Biisoneissa-Valmennukseen tulossa muutoksia

Ensi kaudella valtakunnallisessa 1 divisioona A:ssa jatkava Lokoko Bisons on solminut jatkosopimukset Loimaan omien kasvattien Elmeri Aulasuon, Eemeli Hollon ja Saku Revon kanssa. Kolmikko on kuulunut Biisonivahvuuteen jo edellisilläkin kausilla, mutta nyt pojilta odotetaan jo todellista läpimurtoa pelaavaan kokoonpanoon. ”– Nyt on pojille luvassa todellinen paikka näyttää, että he pystyvät kantamaan isompaa vastuuta myös miesten peleissä. Ja uskomme vahvasti, että he siihen myös kykenevät.” kertoo joukkueenjohtaja Heikki Perho.

Viime kaudella suurempi vastuu nuorille miehille tuli omista junnupeleistä, joissa tulikin hienoa jälkeä. Lokoko pysyi U19-ykkösdivarissa voittamattomana aina sarjan keskeytykseen saakka. Isoja minuutteja ahkeroineet Aulasuo, Hollo ja Repo olivat myös hyvin edustettuina oman sarjansa kärkitilastoissa, niin pisteissä, levypalloissa kuin syötöissäkin.

Päävalmentaja vaihtuu

Kolme edellistä kautta Biisoneita johtanut Arttu Mannelin ei jatka enää päävalmentajana. Ensimmäisellä kaudellaan Loimaalla Mannelin johdatti joukkueensa B-divisioonan selvään voittoon. Toinen kausi päättyi A-divarin hopeasijaan ja viimeisellä tynkäkaudella Biisonit olivat sijalla kaksi ennen sarjan keskeytystä. Biisonit kiittävät menestyksekkäistä kausista ja toivottavat Artulle hyvää jatkoa. Uudesta päävalmentajasta sekä uusista pelaajasopimuksista tullaan tiedottamaan lähiviikkoina.

2020-05-19T19:30:35+00:00 19.5.2020|Ajankohtaista|