Päävalmentajan mietteitä menneestä ja tulevasta kaudesta

Viime kausi divarissa oli monin tavoin vaikea ja haastava, mutta toisaalta hyvin palkitseva. Meillä oli mahtava porukka kasassa, täynnä hienoja ja epäitsekkäitä tyyppejä. Kohtasimme kauden aikana paljon hienoja hetkiä, mutta myös huonompia ja ikävämpiä hetkiä mahtui mukaan. Nämä vaiheet käsiteltiin joukkueena kuitenkin hyvin ja oikein. Tiesimme, että jos haluamme tavoittaa päämäärämme ja voittaa, on meidän selviydyttävä myös kovemmista ajoista. Ja lopuksi täytimmekin odotuksemme ja saimme paikan Korisliigaan.

Tuleva kausi Korisliigassa tulee tietenkin olemaan täynnä uudenlaisia haasteita, olemme uusi joukkue liigassa. Jo heti alkuun vaikeutta toivat kaikki epävarmuudet tulevasta, missä sarjassa pelaamme yms. Näin ollen esim. pelaajarekrytoinneissa meillä oli jo kiire. Muut liigajoukkueet kun olivat voineet jutella pelaajien kanssa jo pitkän tovin, jopa pitkin kautta.

Alusta asti oli selvää, että halusimme rakentaa sellaisen suomalaispelaajien rosterin, että se loisi hyvän pohjan pitkälle tulevaisuuteen. Rosterin jolla on mahdollisuus kehittyä kauden mittaan ja olla edelleen parempi seuraavina kausina. Tärkeätä oli myös löytää pelaajia jotka ovat hyvin motivoituneita ja valmiita tekemään paljon töitä, pelaajia jotka haluavat olla todellisia ammattilaisia. Voimmekin olla tyytyväisiä siihen miten rekrytointiprosessi on mennyt. Pelaajat ovat tykänneet meidän ajatuksista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Ja niiden pelaajien kanssa joiden kanssa on päästy sopimukseen, on keskusteluissa päästy samalla sivulle nopeasti ja tätä myöten neuvottelut ovat edenneet helposti. Nämä pelaajat ovatkin nyt erittäin motivoituneita ja painavat jo nyt hommia kohti ensi kautta.

Näin ollen voin sanoa, että olen jo hyvin innoissani palaamaan takaisin Loimaalle ja aloittamaan työt uuden joukkueen kanssa. Ja olen viihtynyt avovaimoni kanssa Loimaalla mahtavasti. Kaupunki on siisti ja viihtyisä, luonto on lähellä ja ihmiset ovat mukavia. Suurin toiveena tietysti on, että syksyllä saisimme loimaalaisfanit takaisin näkemään uuden joukkueemme ja samalla todistamaan Biisoneitten paluun Korisliigaan. Let’s go Bisons!

2021-05-30T16:22:02+00:00 30.5.2021|Ajankohtaista|