Petteri Ruutiainen tuo kokoa ja korinalusvoimaa Biisonien kokoonpanoon

Valtakunnalliseen IB-divisioonakauteen valmistautuva Lokoko Bisons on tehnyt yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen Petteri Ruutiaisen kanssa.

21-vuotias ja 207-senttinen sentteri Ruutiainen on Malmin Super Koriksen kasvatti ja pelasi viime kauden Helsingin NMKY:n riveissä miesten valtakunnallista IB-divisioonaa 12,6 pisteen ja 8,9 levypallon keskiarvoilla. Ruutiainen tuo joukkueen kokoonpanoon lisää korinalusvoimaa Juho-Matti Henttosen rinnalle.

Oli mahtava kuulla, että Biisonit on kiinnostuneita minusta. Ei tarvinnut kauaa miettiä sopimuksen allekirjoittamista. Loistavat fiilikset! Nähdään hallilla! Ruutiainen toteaa.

Petteri on harvinaisen taitava kokoisekseen pelaajaksi. Hän omaa myös erinomaisen peliälyn, joten hän on erinomainen fitti meidän joukkueeseen. Petteri teki vain yhden vuoden sopimuksen, mutta toivottavasti saamme pitää hänet pitempään, sillä potentiaalia hänessä on myös korkeammalle sarjatasolle.
Kaiken lisäksi hän on todella mukava jätkä, päävalmentaja Arttu Mannelin kommentoi.

Biisoneilla on nyt pelaajasopimukset Ruutiaisen lisäksi Sebastian Bookerin, Jani Kivisen, Rasmus Marttisen, Markus Lammelan, Konsta Seppälän, Esko Salosen ja Juho-Matti Henttosen kanssa.

Bisons aloittaa joukkueharjoittelun tällä viikolla. Joukkueen kokoonpanon odotetaan vielä täydentyvän muutamalla pelaajalle ennen sarjakauden alkua.

2017-07-31T07:47:49+00:00 31.7.2017|Ajankohtaista|