Raiders Basket saapuu haastamaan Bisonsin

Sunnuntaina pelataan jälleen mielenkiintoinen miesten 1. divisioona A:n kamppailu, kun Järvenpäästä Loimaalle matkustaa Raiders Basket. Vierailijat lähtevät otteluun haastajan asemasta, onhan Bisons pelannut tähän mennessä koko kauden ilman tappioita.

Raidersin korinalustaa hallitsee loimaalais-yleisölle tuttu mies, kun viime kaudella Bisonsissa pelannut Joshua Wilchcombe siirtyi täksi kaudeksi parin mutkan kautta järvenpääläisten riveihin. Wilchcombe on kuluvalla kaudella jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi, latoessaan tilastoikseen noin 23 pistettä ja 14 levypalloa ottelua kohden. Raidersin toinen ulkomaalaisvahvistus on jo niin ikään pitempään Suomessa pelannut Jordan Jacks. Jacks tuli aikanaan Lahteen pelaamaan, ja pelaa nyt toista kauttaan Raidersissa. Jacksin tilastorivi on niin ikään komeaa luettavaa, 21 pistettä, 12 levypalloa ja 5 syöttöä ottelua kohden. Joukkueen suomalaisosastosta nostettakoon esille Elias Lahdensuu, joka pelaa isoja minuutteja etenkin ”nelospaikalla”.

Bisons lähtee siis otteluun vahvana ennakkosuosikkina. Joukkue ei ole hävinnyt kuudesta pelaamasta ottelustaan ainuttakaan, eikä sillä ole aikomusta Raidersillekaan kaatua. Juho-Matti Henttonen palasi viime viikonlopun MuKi-pelissä kokoonpanoon, eikä joukkueessa ole näin ollen poissaoloja näillä näkymin. Moneen kertaan näissäkin artikkeleissa mainitut miehet, Jalen Canty, Matt Gibson, Aleksis Spyridonidis ja Vesa Heinonen kantavat todennäköisesti suurimman vastuun kotijoukkueen koritehtailusta. Alkukaudella hienosti onnistuneet nuorisokaartin edustajat Saku Repo, Elmeri Aulasuo ja Eemeli Hollo lienevät myös kaikki pelikunnossa, ja nälkäisiä kentälle päästessään.

Mielenkiinnolla jäämme siis seuraamaan miten Wilchcombe johdattaa Raiders-laumansa Loimaalle, ja kuinka kauan Raiders pystyy Bisonsin mukana roikkumaan. Ottelu alkaa sunnuntaina kello 17 Loimaan Liikuntahallilla.

2020-11-27T07:39:13+00:00 27.11.2020|Ajankohtaista|