Rasmus Marttinen Biisoneihin, seuraikoni Kivinen jatkaa

Valtakunnalliseen IB-divisioonakauteen valmistautuva Lokoko Bisons on tehnyt kolmen kauden mittaisen pelaajasopimuksen toisen polven koripalloilija Rasmus Marttisen kanssa. Lisäksi seuraikoni Jani Kivisen kanssa on sovittu yhden kauden mittaisesta jatkosta joukkueessa.

19-vuotias ja 190-senttinen takamies Marttinen on ToPo Junioreiden kasvatti ja pelasi viime kauden ToPo:n riveissä miesten valtakunnallista IA-divisioonaa 5,5 pisteen ja 2,2 levypallon keskiarvoilla.

31-vuotias seuraikoni Kivinen teki viime kaudella paluun loimaalaiseen edustuskoripalloon ja Biisonien kokoonpanoon tuoden muuten sangen kokemattomaan joukkueeseen rutkasti kovuutta ja kokemusta!

Rasmus on ehdottomasti tulevaisuuden pelaaja. Hän on taitava, fiksu ja hyvä heittäjä. Rasmus on pelannut hyvän junioriuran kovassa joukkueessa ja jo ehtinyt miestenkin peleissä näyttää osaamistaan, mutta todellinen läpimurto on vasta tulevaisuudessa. Onneksi saamme seurata hänen osaamistaan ja kehitystä useamman kauden ajan.

Janin jatkaminen on iloinen uutinen minulle ja varmasti kaikille Bisons-ystäville. Jani tuo joukkueeseen oman osaamisensa lisäksi myös kokemusta ja johtajuutta, joka on tarpeellista nuoressa joukkueessamme, päävalmentaja Arttu Mannelin toteaa!

Biisoneilla on nyt pelaajasopimukset Kivisen ja Marttisen lisäksi Markus Lammelan, Konsta Seppälän, Esko Salosen ja Juho-Matti Henttosen kanssa.

Rasmus Marttinen

2017-06-28T09:01:47+00:00 28.6.2017|Ajankohtaista|