Rasmus Marttinen pitkään sivussa – Aubrey Coleman tekee paluun Loimaalle!

 

Bisons on saanut ikäviä uutisia, kun sen luottotakamies Rasmus Marttinen joutuu jättämään vähintään runkosarjan jäljellä olevat ottelut väliin. Rasse on kauden mittaan kärsinyt alaraajavammasta, joka on haitannut täysipainotteista harjoittelua ja pelaamista. Pelattujen pelien myötä Rasmus on saanut uuden vamman, joka vaatii pitkäaikaista lepoa.

 

Ja sitten iloisempia uutisia… Aubrey Coleman tekee paluun!

 

Bisonsia kahteen otteeseen edustanut amerikkalaistakamies Aubrey Coleman palaa jälleen Loimaalle! Vuonna 2014 ensiesiintymisen Bisonsissa tehnyt 31-vuotias Coleman omaa huikean CV:n, joka kattaa NBA:n kehitysliigan ohella joukon huippusarjojen joukkueita. Cholet (Ranska Pro A), Cimberio Varese (Italia Serie A), Balıkesir BK (Turkki TBL). Colemanilla on vyöllään myös NCAA:n pistepörssin voitto vuodelta 2010. Loimaalla Coleman pelasi Korisliigaa vuonna 2013-14 kovalla 21,3 pisteen keskiarvolla. Toinen visiitti 2015-16 Korisliigassa ja VTB:ssä tilastoi (11,6/13,7pistettä). Viimeksi Coleman on pelannut Venäjän Superliigaa Spartak Primoryen paidassa kaudella 2017-18. Venäjän visiitin jälkeen Coleman on ollut ilman joukkuetta, mutta uhkuu jälleen pelihaluja.

Bisonsin joukkueenjohtaja Heikki Perho valotti kolmannen amerikkalaispelaajan hankintaa:

  • Päätimme viime viikolla, että jatkuvien loukkaantumisten vuoksi tarvitsimme uuden pelaajan. Ja kun myös lainapelaaja Riku Laine on esiintynyt hienosti Vilppaan kokoonpanossa on hänen pelaamisensa loppukaudesta meillä epävarmaa. Sattumien ja vanhojen yhteyksien kautta sitten päädyimme saamaan Aubreyn meille.

Päävalmentaja Arttu Mannelin ottaa iloisin mielin uuden pelurin joukkueeseen:

  • Näillä pelimerkeillä tuollaisen pelaajan saaminen on sensaatio! Onneksi täällä on asioita hoidettu sen verran hyvin, niin tuollainenkin on mahdollista. Minun pitää miettiä valmentajana, miten pystymme hyödyntämään tuon tason pelaajan ominaisuuksia maksimaalisesti tällä joukkueelle sopivaksi. Itse olen innoissani ja niin ovat pelaajatkin, kertoi Mannelin.

Coleman saapuu Suomeen sunnuntaina ja hyppää heti askiin vierasottelussa Helsingin NMKY:tä vastaan.

2019-02-15T09:09:20+00:00 15.2.2019|Ajankohtaista|