Riku Laine hakemaan peliaikaa Biisoneista

Salon Vilppaan liigamiehistöön kuuluva 21-vuotias Riku Laine pelaa ensi kaudella rinnakkaislisenssillä myös Biisonien riveissä. Laine on lähtökohtaisesti Vilppaan mies, mutta tilanteen salliessa hän pelaa ja harjoittelee Bisonssin mukana. Korisliigan mestarisuosikkeihin kuuluvan Vilppaan riveissä taistelu peliajasta on kovaa, joten tälläinen yhteistyö nuoren pelaajan kohdalla on pelkkää plussaa. Laine säilyttää pelituntuman läpi kauden ja auttaa siinä samalla Biisoneita voittamaan pelejä. Viime kaudella Laine pelasi joitain divaripelejä Kaarinan Uran paidassa samantyylisellä sopimuksella.

Laine on Uran kasvatti. 197 senttinen laituri, joka viime kaudella yhdeksässä pelaamassaan 1A -divarimatsissa teki keskimäärin 14,6 pistettä ja napsi 6.6 levypalloa sekä jakoi vielä 3 syöttöä per peli.

Päävalmentaja Mannelin on Rikusta innoissaan, ”Riku on hyvin monipuolinen pelaaja, joka vahvalla kilpailuhenkisyydellään auttaa varmasti meitä voittamaan pelejä. Olin heti valmis ottamaan hänet meidän riveihin, vaikkakin vain edes lainaksi.”

2018-07-15T13:31:57+00:00 13.7.2018|Ajankohtaista|