Tommi Rasi täydentää koriskauden kynnyksellä Biisonien kokoonpanon

Sunnuntain kauden aloitukseen valmistautuva Lokoko Bisons on solminut vuoden mittaisen sopimuksen 19-vuotiaan Tommi Rasin kanssa. Takamiehen paikalla viihtyvä 190-senttinen Rasi on Tampereen Pyrinnön kasvatti, joka pelasi viime kaudella Raholan Pyrkivässä, Divisioona 1 B:ssä.

Rasi oli koko Divari 1 B:n pistepörssissä kolmannella sijalla 24,5 pisteen keskiarvolla. Leyvpallokeskiarvo oli 5,3 ja korisyöttöjen 2,3.

Pyrinnön juniorijoukkueiden lisäksi Rasilla on pelikokemusta HMNKY:n B-poikien joukkueesta, sekä Raholan edustusjoukkueen ja II-divisioonan joukkueista. Viime kaudella Rasi kohtasi Raholan II-joukkueen kanssa Biisonit Tesoman Palloiluhallissa. Todellisen trillerin tähti oli tuolloin Rasi, joka pussitti Biisoneita vastaan hurjat 30 pistettä.

Parhaillaan varusmiespalvelusta Säkylässä suorittava Rasi liittyy tyytyväisenä Biisoneiden remmiin.

-Varusmiespalveluksen ohessa oli mukava juttu jatkaa koripallon pelaamista ja Loimaa oli lähin mahdollinen paikkakunta, joka sopi kuvioihin. Tampereelle kulkeminen olisi ollut liian hankalaa, niinpä Biisonit oli luontevin vaihtoehto. Meillä on hyvä joukkue täynnä nuoria pelaajia, tavoite on auttaa joukkuetta voittamaan sarja, totesi Rasi ensimmäisten harjoitusten päätteeksi.

Päävalmentaja Mannelin on tyytyväinen saadessaan Rasin joukkueeseen nopealla aikataululla.

– Tommi on tuttu kaveri nuorten maajoukkuepeleistä. Hän on erinomainen scoraaja ja tuo rutkasti lisää kaukoheittovoimaa. Siitä kertoo viime kauden 3 pisteen heittoprosentti 40,7!

-Korikonkareiden kasvatti Markus Lammela kärsii alaraajavammasta, joka häiritsee harjoittelua ja pelaamista. Lammelalle oli laskettu iso rooli alkavalla kaudella, mutta näyttää siltä, että vamma on sen verran vakava, että leikkaus on jossakin vaiheessa edessä. Niinpä reagoimme vielä ennen kauden alkua ja päätimme hankkia Rasin tuomaan leveyttä harjoittelu –ja pelivahvuuteen, kertoo Mannelin.

Uusin Biisoni nähtäneen kehissä jo heti sunnuntaina, kun Lokoko Bisons kohtaa kauden avausottelussa Helsingin NMKY:n.

2017-09-29T09:18:57+00:00 29.9.2017|Ajankohtaista|