Treenit kunnolla käynnissä – Bisons sai lisävahvistusta

LoKoKo Bisonsin viimeinen palanen pelaajarinkiin on 22-vuotias Marcus White. White on 198-senttinen 3-4 paikan peluri Dickinson Staten (NAIA) yliopistosta. Aiemmin urallaan mies edusti Salt Lake Community Collegea (JUCO) parin kauden ajan. Viime kaudella White oli DSU:n ykköstykki 19,7 pisteen ja 7 levypallon keskiarvolla. Isoa roolia joukkueessaan nauttinut White oli selvästi joukkueen aktiivisin heittäjä ansaiten pelaamissaan otteluissa myös eniten vapaaheittoja. Whiten vapaaheittoprosentti oli 84,1 kolmosten löytäessä kohteeseen 33,3 %:n tarkkuudella.

  • White on hyvä heittäjä ja muutenkin hyvä scoraaja korin läheisyydestä. Hänen monipuolisuutensa vuoksi hän on erittäin käyttökelpoinen pelaaja meidän joukkueessa. Juuri sellainen pelaaja mitä etsimmekin, luonnehti Bisonsin päävalmentaja Arttu Mannelin uutta tulokastaan.

https://www.youtube.com/watch?v=TrhXpyhwUWM

https://www.youtube.com/watch?v=LBxsyu-WnN8 (Sininen 23)

Bisons on käynnistellyt joukkuetreenejä ja kunhan amerikkalaisvahvistukset saapuvat Loimaalle sunnuntaina, pääsee homma toden teolla alkamaan myös treenisalin puolella. Joukkue on tältä osin valmis, eikä uusia vahvistuksia etsitä aktiivisesti. Omien nuorten pelaajien kehittäminen kulkee suuressa roolissa.

Bisonsin pelaajasopimukset:

Esko Salonen, Rasmus Marttinen, Juho-Matti Henttonen, Petteri Ruutiainen, Ville Karvonen, Markus Lammela, Elmeri Aulasuo, Saku Repo, Eemeli Hollo, Emil Hannula, Joona Mäkilä, Riku Laine (Vilpas Vikings/laina), Alex Foster (USA), Marcus White (USA)

Petka Lehtinen, Tomi Malinen sekä Eero Aaltonen liittyvät Bisonsin valmennusryhmään. Petka Lehtinen on ollut pitkään nuorten maajoukkuetoiminnassa mukana. Hän on henkilökohtaisen valmennuksen erikoismies sekä taidon, että fysiikan puolelta. Tomi Malinen toimi jo viime kaudella osittain joukkueen mukana fysiikkavalmennuksessa ja on nyt entistä enemmän mukana jakamassa oppejaan.

Bisons on tehnyt selvän ratkaisun ja lähtenyt kehittämään fysiikkavalmennusta. Se on selvä panostus nuoreen joukkueeseen, jossa jokaisella pelaajalla on uran ”prime time” edessään. Oikeanlaisella fysiikkaharjoittelulla pelaajat pystyvät ottamaan vielä harppauksia eteenpäin.

”Alastaron Prinssi” Eero Aaltonen palaa muutaman vuoden tauon jälkeen Bisonsiin, tällä kertaa hierojan roolissa. Eero toimii ja auttaa omalla panoksellaan myös valmennustehtävissä. Nähtäväksi jää, vieläkö Loimaan Liikuntahalli ja mestaruusviirit hallin seinällä saavat Aaltosen kirmaamaan joukkueen mukana myös iltatreeneissä…

Tuttuun tapaan myös Bisonsin ja LoKoKon monitoimimies Jyrki ”Velho” Veini auttaa pelaajien vaivojen kanssa minkä arkisilta aherruksiltaan ehtii.

Bisons aloittaa harjoitusottelut 14.9 Kaarinan Ura Basketin vieraana.

2018-09-01T09:50:51+00:00 30.8.2018|Ajankohtaista|