Ville Karvonen uutena nimenä Bisonsin kokoonpanoon

Tulevaan kauteen valmistautuva LoKoKo Bisons on solminut 1+1 vuotisen sopimuksen 21-vuotiaan Ville Karvosen kanssa. Takamiehen ja laiturin paikalla viihtyvä 198-senttinen Karvonen on Orimattilan Jymyn kasvatti, joka on pelannut Lahden juniorijoukkueissa ja viime vuosina Lahti Basketballin riveissä. Karvonen on samaa -96 sukupolvea kuin Juho-Matti Henttonen ja Esko Salonen, jotka voittivat A-poikien Suomen mestaruuden Arttu Mannelinin valmentamana. Viime kaudella Karvonen pelasi Divisioona 1 A:ssa pääosin avausviisikossa 20 ottelua, 5,1 pisteen, 4,7 levypallon ja 1,6 syötön keskiarvoilla.

Karvonen liittyy Bisonsin harjoitusvahvuuteen odottavin mielin:

  • Todella hyvät fiilikset ja innolla odotan alkavaa kautta. Pääsin katsomaan viime kaudella yhden finaaliottelun Loimaalla ja se aika lailla sinetöi päätöksen tulla tänne pelaamaan. Tykkäsin hurjasti meiningistä mikä hallissa oli. Täällä on myös hyvä tekemisen meininki ja harjoitteluun halutaan laittaa paljon paukkuja. Tottakai tuttu valmentaja ja muutama ennestään tuttu pelaaja vaikuttivat päätökseen, totesi Karvonen.

Bisonsin päävalmentaja Arttu Mannelin on tyytyväinen saadessaan vanhan luottopelaajansa liittymään joukkueeseen:

  • Ville on todella monipuolinen, urheilullinen ja ulottuva pelaaja. Tarvittaessa hän pystyy pelaamaan jokaista pelipaikkaa. Ville on tyylikäs joukkuepelaaja, jonka liikkuminen ja pallonkäsittely on pehmeää, kuvailee Mannelin.
  • Suurimpana vahvuutena arvostan tällä hetkellä hänen hyvää puolustusosaamistaan. Ville halusi tähän väliin maisemanvaihdoksen urallaan ja tottakai oli hieno asia saada todellinen tulevaisuuden nimi liittymään joukkueeseen, iloitsi Mannelin.

 

2018-05-23T18:44:59+00:00 23.5.2018|Ajankohtaista|